Inaktiv platsannons

PHP utvecklare inom e-handel i Baltzarsgatan

Starweb brinner för digital handel! Starweb växer och söker nu dig som vill bli en viktig del av ett engagerat och skickligt team av frontend- och backendutvecklare. Tillsammans bygger vi nästa generations e-handelsplattform i PHP, en inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst för e-handel! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Deras e-handlare kan sälja online, internationellt eller i fysisk butik. I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. De jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B e-handel. Starweb erbjuder en inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst där det finns ett kluster av webbservrar som hanterar hundratals miljoner anrop varje månad. Idag har de över 600 nöjda e-handlare bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio! På Starweb arbetar 30 personer med support, design, utveckling och sälj. Utvecklingsteamet består av 9 personer med specialiteter inom backend eller UX. På Starweb hyllas varje individ och tar till vara på allas unika kompetenser, du ska ständigt känna att du utvecklas och möta nya utmaningar. Här uppmuntras engagemang av alla dess slag - Uttryck din kärlek för mörk vetemalt under ölprovningarna, häng med på gemensam träning eller utmana ditt team i legobyggande! Du erbjuds * På Starweb finns stort utrymme för eget ansvar och kreativitet. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen * Gänget på Starweb sitter i trevligt renoverade lokaler och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Extra hänsyn tas nu i Coronatider * Möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar

Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Baltzarsgatan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis