Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Trafikverket i Varberg! i Baggens gränd 1

Har du minst en YH- eller högskoleexamen om 180hp inom samhällsbyggnad, exempelvis industriell ekonomi, samt ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som är junior i karriären och som vill arbeta med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör. Du kommer arbeta i ett stort projekt, Varbergstunneln. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig mycket om anläggningsbranschen. Dina uppgifter kommer främst vara av administrativ och ekonomisk karaktär.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

* Att vara med och påverka samt arbeta med Sveriges infrastruktur.
* En arbetsplats med prestigelösa och välkomnande kollegor.
* Löpande kompetensutveckling genom talangprogrammet där du erbjuds utbildning och coachning via Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Baggens gränd 1
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier