Inaktiv platsannons

Produktingenjör till Nilar i Täby

Är du ingenjör inom el/energi och vill jobba med framtidens energilösningar? Nilar vill göra skillnad i världen genom att erbjuda det grönaste och säkraste alternativet av elektrisk energilagring. I rollen som Produktingenjör arbetar du nära Nilars Produktchefer samt utvecklingsteam och konsulterar dem i framtidens energilagringenergisystem. I en dynamisk roll med stöttande kollegor erbjuds du personlig utveckling, goda framtidsutsikter och teknisk problemlösning i en nytänkande bransch och växande bransch! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affär

Om tjänsten

Hos Nilar får du arbeta i en framtidsbransch på ett företag i framkant. Exempelvis används Nilars produkter mot elbilsindustrin där det ställs allt högre krav på säkra och hållbara alternativ. Med nya metoder har Nilar utvecklat ett batteri med en förlängd livslängd och kan nu erbjuda återvinningsbara batterier.

Läs mer om Nilars batterier här och läs mer om Nilar på deras hemsida på deras LinkedIn samt deras Instagram.

Utöver ett spännande företag står personlig utveckling i fokus hos Nilar. Som medarbetare på Nilar kan du bygga din karriär i den riktning du vill och de stöttar varje individs professionella utveckling. På Nilar råder en familjär stämning där de tränar tillsammans på lunchen och avsätter tid för gemensamma aktiviteter.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Täby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Täby | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier