Inaktiv platsannons

Bolånehandläggare till grön aktör på marknaden! i -

För dig med gedigen erfarenhet av bolånehandläggning och passion för hållbarhet finns nu möjligheten att bli en del av en ny aktör på bolånemarknaden. Som bolagets nya tillskott kommer du att ha en central roll där du får du chansen att komma med initiativ till processförbättringar för att driva verksamheten framåt. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vår kund har som mål att förändra branschen och bidra till ett hållbart samhälle. Genom bolån med konkurrenskraftig ränta vill de skapa ekonomiska incitament för hushåll att investera i energieffektivisering och förnybar energi.

På det trevliga kontoret i centrala Stockholm arbetar i dagsläget elva medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter inom bank, finans och tech. I rollen som Bolånehandläggare kommer du att arbeta nära alla dina kollegor men framförallt COO och deras Process Specialist. Verksamheten genomsyras av en härlig startupkänsla där utveckling uppmuntras.

Då bolaget är ungt finns här utrymme för dig att bidra med din kompetens och erfarenhet för att utveckla processer och rutiner. Handläggningsfunktionen kommer att växa över tid vilket innebär att du kommer att få ökat ansvar och inflytande.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier