Inaktiv platsannons

Studentjobb inom kundservice hos Lecab i Våxnäs

Just nu söker vi dig som vill arbeta med att ta emot inkommande samtal och skapa kundnöjdhet hos Lecab. Med andra ord letar vi efter dig som älskar att prata, har servicekänsla ut i fingertopparna, är stresstålig och vill ha ett perfekt deltidsjobb på sidan av dina studier där du även säkrar ett sommarjobb. Sök idag, vi går igenom ansökningarna löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Lecab Bil arbetar med kända varumärken inom bilbranschen och har funnits i Karlstad sedan 60- talet. Idag är de cirka 120 personer som arbetar inom personbilsverksamheten i Karlstad och Arvika. Utöver bilutställning för märkena: Volkswagen, Audi, Seat och Skoda har de även sex driftställen för verkstadsjobb. Det är där din roll som telefonbokare kommer in i bilden, då du tar emot bokningar och ser till att kunder blir omhändertagna och får en tid för sitt service- eller verkstadsarbete.

Tjänsten är en del av vår studentpool där ni tillsammans bemannar telefonbokingen på vardagar. Det innebär att du arbetar minst två dagar i veckan under terminerna, heltid under sommaren samt under andra ledigheter.

Du erbjuds

* Ett flexibelt extrajobb och möjlighet till heltidsjobb under lov och ledigheter.
* Utvecklande arbetsuppgifter hos ett företag där medarbetarna trivs och stannar.
* Meriterande arbetslivserfarenhet och ett tillskott i studentkassan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Våxnäs
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Försäljning / Inköp | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier