Inaktiv platsannons

IT-support på deltid internt till oss på Academic Work i Stockholm

Är du personen som din omgivning vänder sig till när de ska installera en ny dator, koppla in en hemassistent eller konfigurera något till TV:n? Du kanske själv älskar att bygga ihop datorer eller ständigt lära dig hur nya program och system fungerar. Om du känner igen dig, just nu studerar med en bit kvar på utbildningen och vill lära dig väldigt mycket i en energifull miljö är vi rätt plats för dig! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I rollen som IT-support utgår du från Academic Works IT-kontor i Norrtull, men stöttar alla våra marknader i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Du kommer ingå i supportteamet med fem heltidare och två deltidare. Tjänsten är på deltid för arbete utanför dina studier på i snitt ca tio timmar i veckan. När du är på plats kommer du få en ordentlig upplärning i våra system, som i huvudsak är egenutvecklade.

På Academic Work blir du del av vår företagskultur som kännetecknas av att få väldigt mycket energi av våra kollegor där det typiska scenariot kan vara att en trött måndagmorgon snabbt förvandlas till en känsla av glädje och energi när du kommer in på kontoret. Samtidigt som vi har roligt på jobbet siktar vi också väldigt högt, men inte utan att visa varandra hänsyn, respekt och att hjälpa varandra över gränserna.

Du erbjuds

* En arbetsplats och ett ledarskap som uppmanar dig att prova dina idéer och få dig att växa
* Tillgång till sociala aktiviteter samt friskvårdsaktiviteter av många olika slag
* Frihet under ansvar och flexibilitet

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier