Inaktiv platsannons

HR-kommunikatör med LMS-erfarenhet sökes i Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med digitala utbildningar och finns tillgänglig för ett kortare uppdrag till slutet av januari med chans till förlängning? Vi söker för kunds räkning en kollega att stötta upp under en arbetstopp resten av året samt början av 2021. Har du erfarenhet av LMS, Articulate och Lectora och finns tillgänglig för omgående start? Ansök nu då vi påbörjar rekryteringsarbetet redan 25/11 och tillämpar löpande urval. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörja

Om tjänsten

I rollen som HR-kommunikatör kommer du främst arbeta med uppdatering av vår kunds digitala utbildningar. I vissa fall kommer du att ta paketera utbildningar från scratch men framför allt handlar det om att uppdatering av redan befintligt utbildningsmaterial.

Uppdraget är som konsult genom Academic Work och har omgående start och sträcker sig till och med sista januari med chans till förlängning. I första hand letar vi efter kollega som vill arbeta heltid men deltidsupplägg kan även det vara av intresse.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier