Mångsidig farmaceut välkomnas!Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! i Hedemora

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Michaela berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Hedemora. Vi byggde om apoteket för ett par år sedan och har nu en stor, modern egenvård som erbjuder kunderna det mesta.

För mig som chef, är det viktigt att du vill hitta lösningar på problem, glatt utmanas av att tänka kreativt och älskar att lära nytt varje dag. Du brinner för att ge kunden det bästa bemötandet och du förstår att vi är här för kunden, inte tvärtom. Dina kollegor är viktiga för dig och att ha en sömlös gräns mellan receptdisk och egenvård ser jag som självklart. 

Våra kunder är främst våra trogna Hedemora-bor och alla härliga rumpmasar och kullor som bor runt omkring. 

Apoteket har även ett litet systerapotek i Långshyttan. Du behöver vara beredd på att kunna jobba även där. Långshyttans apotek ligger inne på populära ICA-butiken och där klarar man volymerna själv, utan problem. Hedemoras öppettider är 9-18, lör 10-14. Långshyttan 9.30-17.30 med lunchstängt 13-14.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär, men lutar tryggt mot din examen, eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Hedemora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hedemora | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen