Proffssäljare inom Bygg i Norsborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Proffssäljare inom Bygg 

Dina Arbetsuppgifter

Är du en driven säljare med intresse av att utveckla och skapa nya kundrelationer?

Vill du samtidigt ta nästa steg i karriären och vara med och utveckla vår företagsförsäljning? Då kan du vara den vi söker!

 

I rollen som säljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning till våra proffskunder; hantverkare, serviceföretag, kommuner m.fl.

Du ansvarar för att ta fram offerter, orderregistrering samt presentera finansieringslösningar.

Som säljare driver och ansvarar för att skapa nya långsiktiga kundkontakter, vårda de befintliga kunderna och genomföra kundaktiviteter och besök.

Din Profil

Vi söker en person som har en stor drivkraft att skapa lönsamma affärer för oss och våra kunder. Du som söker behöver ha relevant erfarenhet av försäljning och rådgivning till professionella kunder troligtvis från bygg- eller bygghandelsbranschen. Vi tror även att du som söker har grundläggande kunskap inom byggprocesser och förmågan att kunna läsa ritningar.

 

Som person är du serviceinriktad och kundfokuserad samt brinner för försäljning. Detta för att kunna tillgodose kundernas krav och förväntningar. Har du ledarerfarenhet och kunskaper inom andra varuområden är detta meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim/vecka. Schemalagd arbetstid måndag-fredag.

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Norsborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norsborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen