Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör - Product & Quality i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa framtiden tillsammans. På Volvo Cars tror vi att nyckeln till framgång är att vara nyfiken och engagerad. Tillsammans med kollegor över hela världen utvecklar du och ditt team innovativ bilteknik som sätter människan i centrum – Delar du vår passion och vår starka vilja att skapa en unik körupplevelse? Är du intresserad av teknik? Delar du vår passion för människor, miljön och vår starka vilja att skapa en unik körupplevelse? I så fall är Underhåll inom Product & Quality avdelningen där du kan göra skillnad och utvecklas!

 

Vad erbjuder vi?
Tillsammans säkerställer vi tillgänglighet i anläggningar, utrustningar och utvecklingsverktyg inom produktutveckling. Avdelningen består av tre grupper, varav två är operativa och de ansvarar tillsammans med kund för det förebyggande, avhjälpande och modifierande underhållet på den komplexa utrustningsparken som finns på produktutveckling.


Till den strategiska gruppen söker vi nu en underhållsingenjör med inriktning mot el/automation. Där kommer du, tillsammans med dina kollegor, att driva underhållets tekniska verksamhet och tekniska styrning i syfte att optimera utrustningarnas tillgänglighet och kostnader. Gruppen medverkar även i projektens tidiga faser för att bevaka de kritiska underhållsparametrarna. 

 

Vad kommer du att göra?
Du initierar och deltar aktivt i analys av störningar i syfte att identifiera rotorsaker och passande permanenta lösningar. Du skapar löpande utrustningsförbättringar och ansvarar för reservdelsberedning. Du övervakar också utrustningens prestanda och analyserar eventuella prestandaförluster.


Du kommer att vara delaktig i utrustningsprojektens tidiga faser och när man väljer lösningar är du den som bevakar de kritiska underhållsparametrarna. Du hanterar FU-scheman och uppgiftslistor. Vidare utvärderar du underhållsupplägg genom att granska underhållskostnader mm. Du kommer också att vara den som hanterar all utrustningsinformation, ritningar och dokumentation.

 

Passar du för tjänsten?
Du har en har en god analytisk förmåga, ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. För att lyckas i rollen är initiativkraft, flexibilitet och vana av att prioritera viktigt. Du är en naturlig lagspelare, men har också förmågan att jobba självständigt och ta stort eget ansvar. Personliga egenskaper som vi uppskattar är prestigelöshet, att du är organiserad, driven och har förmågan att samarbeta på ett kommunikativt sätt. 


Du har en högskoleutbildning eller likande i grunden och erfarenhet som försett dig med mycket goda kunskaper i underhålls arbetssätt/processer inom el/automation. Du har god datorvana (goda kunskaper i microsoft office), B-körkort och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i underhållssystemet Maximo eller likande är meriterande.
 
Ansökan och kontakt
Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Renato Poljak, Manager Maintenance Engineering, +46733330941. Har du frågor angående rekryteringsprocessen kontaktar du sandra.viklund@volvocars.com .


Välkommen med din ansökan senast 7 mars, 2021. Notera att pga. GDPR hanterar vi inte ansökningar via mail.
 

Om Volvo Cars
Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en uppkopplad, hållbar och smart framtid.


Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. I dag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger.


Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden.
 

Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis