Inaktiv platsannons

Förbutiksansvarig Hemköp Billdal

Om tjänsten

 

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

Bli en av oss

 

Hemköp Billdal är en nytänkande och ambitiös butik i utkanten av Göteborg som erbjuder ett brett sortiment, glad personal och stor matglädje. Ett tydligt exempel på den matglädjen hittar du precis utanför vår butik, där har vi vår egen bikupa som producerar den mest lokala honung man kan tänka sig. Underbart god är den också! Vi värderar modiga beslut och vill alltid vara i framkant. Vi söker nu dig som vill ha ett övergripande ansvar för vår förbutik.

Det här får du göra

 

Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att förbutiken uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Som förbutiksansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för vår förbutik där vi har försäljning, posthantering, Svenska spel och ATG. Tillsammans har ni fokus på positivt kundbemötande, effektiv och hög service, försäljning och att se till att avdelningen håller högsta kvalitet. Du kommer även att stötta Kassachefen och få möjlighet att utvecklas inom det ekonomiska och administrativa området. Tjänsten avser tillsvidare på 35h/vecka där provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

 

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Du får gärna ha erfarenhet från arbete i förbutik och kassaredovisning – men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vill lära dig. För att passa in i vårt lag behöver du gilla när det är full fart, brinna för service och ha förmågan att sprida positiv energi runt dig.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Billdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Billdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb