Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare, Mäklarhuset Vemdalen

Om tjänsten

Vi har höga ambitioner och söker fastighetsmäklare som glöder av framåtanda. Passionerade mäklare med en positiv attityd som är nyfikna på framtidens sätt att arbeta och sälja bostäder.

Hos Mäklarhuset låter vi mäklare få vara mäklare och fokusera på det de brinner för och gör allra bäst – att träffa kunder och sälja bostäder. Våra smarta mäklarstöd hjälper dig att göra fler och bättre affärer samtidigt som de reducerar rutinarbete och administration. Du får helt enkelt tid att göra mer utan att behöva göra allt själv. Dessutom erbjuder vi dig en snabbfotad och entreprenörsdriven organisation med branschledande lösningar och kundnöjdhet.

 

Vi söker dig som:

  • Gillar att mäklaryrket handlar om långsiktiga kundrelationer och försäljning
  • Har passion för det du gör och en positiv attityd
  • Inspireras av nya smarta lösningar och arbetssätt
  • Vill utvecklas. Inte då och då, utan varje dag.
  • Är både lagspelare och individualist

 

Om kontoret

Vi på söker dig som vill jobba i vårt team och som önskar bredda din erfarenhet och kompetens. Vi jobbar på en av Sveriges största skidorter och säljer allt ifrån tomter till bostadsrätter, fritidshus, villor och nyproduktion.

Vi jobbar till stor del med distansförsäljning, vilket innebär att många kundkontakter sker via telefon. Vi tycker att det är en fördel eftersom vi blir mer effektiva och det finns möjlighet att göra många affärer per år, men det ställer även höga krav på dig som mäklare.

Är du sugen på att byta miljö och testa något nytt, men fortfarande jobba på ett marknadsledande kontor, hör gärna av dig.

Vi träffar gärna dig oavsett om du är nyexaminerad eller om du har jobbat som fastighetsmäklare i flera år.”

 

Mäklarhuset – Sveriges största fria mäklarkedja

Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept. Mäklarhuset drivs av entreprenörer och ägs gemensamt av cirka 75 olika ägarstrukturer. Vi har en stark företagskultur, ett stort engagemang hos våra medarbetare och en kundnöjdhet i toppklass. Vi drivs av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta. Vi hjälps alla åt att utveckla kedjan och varandra.

Succession, nyproduktion, utland och kommersiell verksamhet.
Över 550 medarbetare.
Drygt 110 kontor i Sverige och Spanien.

 

Kontakt

Fastighetsmäklare

 

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb