Inaktiv platsannons

Platschef i Uppsala

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Uppsala

Vi vill nu förstärka vår organisation med platschefer till vår verksamhet i Uppsala! Vi har de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadshus, Ulls hus, kv Bäcklösa, Uppsala konsert & kongress mfl.

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län.

Om tjänsten

Som Platschef på Peab har du en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson som har totalansvar för projektets utförande och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer - allt från inköpare, entreprenadingenjörer och arbetsledare samt skickliga hantverkare. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling och den ledarskapsutveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Vem är du?

Vi söker både dig som är erfaren och senior i rollen som platschef men också dig som har lite mindre erfarenhet. Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande samt lojal och har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Du är trygg i din roll och vill ta ansvar och leda dina projekt och entusiasmera dina medarbetare. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du även en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta.

Mer erfaren:
Du som är lite mer erfaren önskar vi har har minst 5-10 års erfarenhet av rollen som platschef eller likvärdig roll inom olika ny-, om-, och tillbyggnadsentreprenader. Körkort erfordras.

Mindre erfaren:
Du har 3 års erfarenhet av rollen som platschef inom ny-, om-, eller tillbyggnadsentreprenader. Körkort erfordras.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-02-28

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)