Platschef till AstraZeneca i Södertälje

Om tjänsten

Sodexos segment Corporate Services erbjuder tjänster på arbetsplatsen som förbättrar medarbetarnas livskvalitet och påverkar organisationens resultat positivt. Sedan 2012 levererar Sodexo IFM-tjänster på

AstraZenecas siter i Södertälje och Göteborg. Uppdraget ingår i ett GSA (Global Strategic Account).

Rollbeskrivning

Nu söker vi en platschef till AstraZeneca-kontraktet i Södertälje som kommer att leda driftsteamet och ansvara för att leverera vår vision: Quality of Life & Great place to work.

Du kommer:

• Utveckla långsiktiga och lönsamma relationer med våra kunder för att säkerställa befintlig verksamhet och identifiera nya innovativa och digitala affärsmöjligheter.

• Säkerställa en säker, kompatibel miljö för våra team och kunder genom att se till att processer följs och att luckor identifieras och leder till lösning.

• Aktivt stödja och implementera vår vision och strategi, driva verksamheten och skapa ”ett team” med Sodexo och AstraZeneca.

• Säkerställa att initiativ och nya erbjudanden baseras på djup kunskap om kundernas behov och levererar KPI-målen inom ditt ansvarsområde.

För närvarande finns cirka 250 Sodexo-anställda och 5000 AstraZeneca-anställda på anläggningen. Genom 11 servicechefer kommer du att säkerställa effektiv resurssättning och att policys, processer och rutiner implementeras och följs.

Den vi söker

Vi söker dig som genom erfarenhet har utvecklat ett starkt affärsmannaskap och fått god kunskap om att arbeta med olika affärsmodeller. Du har djup kunskap om kundens behov och har förmåga att etablera långsiktiga relationer och partnerskap. Genom ditt innovativa tänkande kan du föreslå och implementera digitala strategier och lösningar för att möta AstraZenecas affärsutveckling.

Som person är du affärsinriktad, proaktiv, pragmatisk och samarbetsvillig. Du är en naturlig ledare med förmågan att skapa en samarbets- och laginriktad miljö och du är van vid att kommunicera med olika interna och externa intressenter.

Du har en relevant akademisk examen god språklig förmåga i såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper är en fördel. Du brinner för kundnöjdhet och har en stort intresse för kunddialogen.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant och varierad tjänst inom ett globalt företag med starka värderingar och goda utvecklingsmöjligheter

Ansökan

I denna process samarbetar vi med Ogunsen Executive Search. Skicka in din ansökan med bifogat CV och personligt brev på engelska via 

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4092&rmlang=SE

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen