Om jobbet Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor. Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren och vi är en fullskalig IP livsmedel och ASC, EKO och MSC certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 5 dagar i veckan. I vår egen köttfabrik Länna Kött & Charkproduktion så förädlar vi kött och kyckling som vi säljer till Restauranger och Dagligvaruhandeln. Sedan 2020 kan man även som privatperson beställa hos Restaurangjouren. Vår vision Att underl
Om jobbet
Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen.
Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor.
Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren och vi är en fullskalig IP livsmedel och ASC, EKO och MSC certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 5 dagar i veckan.
I vår egen köttfabrik Länna Kött & Charkproduktion så förädlar vi kött och kyckling som vi säljer till Restauranger och Dagligvaruhandeln. Sedan 2020 kan man även som privatperson beställa hos Restaurangjouren.
Vår vision Att underlätta för Ho.Re.Ca. och DVH att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma ställe till hög kvalitét och förmånligt pris och därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé Att leverera färskvaror till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) och DVH (Dagligvaruhandeln) 5 dagar i veckan.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu vill växa ytterligare behöver vi förstärka vår säljorganisation med ännu en utesäljare. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Beskrivning
Ditt huvudsakliga mål är att ytterligare öka Restaurangjouren i Sverige AB:s lönsamhet och tillväxt med nya kunder i ditt distrikt i Stockholm. I distriktet skapar du efterfrågan på våra produkter hos kunder.
Du utgår från vår lokal i Huddinge i södra Stockholm. Du planerar och besöker kunder i distriktet, presenterar och säljer våra varor. Du rapporterar direkt till vår försäljningschef.
Profil
För att lyckas i rollen som utesäljare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som utesäljare tidigare och söker nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. Ett av kraven är du ska ha breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk. Här arbetar du med en egen budget under eget ansvar. Din arbetsplats är på fältet inom Stockholm samt runt Mälardalen.
Arbetsuppgifter
Ta in nya kunder
Skapa merförsäljning
Genomföra säljmöten
Sälja in kampanjer
Skriva offerter
Registervård
Uppnå budget
Redovisa arbetstid
Rapportera till försäljningschefen
Krav för tjänsten:
Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Tillträde:
Omgående enligt överenskommelse alternativt i januari 2021
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), 07:00-16:00 måndag-fredag, arbetstiden är justerbar, 6 månaders provanställning
Tjänsten är heltidstjänst, tillsvidare efter 6 månader om provanställningen faller väl ut
Lönen består av en garantilön samt provision utan maxtak
Bil finns att tillgå (EJ tjänstebil)
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, i word eller i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår HR chef Tony Johnsson
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
15-04-2025
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!