Inaktiv platsannons

Digital analytiker till Willys supportkontor i Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

E-handel med mat har haft en enorm tillväxt under 2020 och utrullningen av Willys e-handel, tillsammans med digitaliseringen i stort, fortsätter i en offensiv takt framåt. Vi söker nu en digital analytiker som kommer att vara en viktig pusselbit i vår digitala resa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att mäta, analysera och bidra till att utveckla och optimera Willys e-handel och övriga digitala kanaler. Du kommer att ansvara för att löpande mäta, analysera och skapa insikter om hur våra kunder använder vår e-handel och övriga digitala kanaler som till exempel appar och e-post. Det är ditt ansvar att se till att rätt mätverktyg och metoder används på ett effektivt sätt i det löpande optimeringsarbetet för att driva en ökad försäljning och skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. Vi ser också att du arbetar för att utveckla våra arbetssätt och processer för att hela tiden ta nya kliv i området. Du kommer att ha en nyckelroll när det gäller att utveckla vår e-handel och digitala kanaler då vi kontinuerligt arbetar med att optimera onlinebeteendet, baserat på de insikter du tar fram genom olika analysverktyg och A/B-testsystem.

Du arbetar i nära samarbete med e-handelsteamet och med andra analytiska roller inom Willys och Axfood. Du rapporterar till vår e-handelschef och tillhör marknads- och kommunikationsavdelningen på Willys supportkontor.

Din placering är på Willys supportkontor i Göteborg men tjänsten innebär en del resor till Stockholm för möten med statistiker och andra e-handelsrelaterade tjänster.

Erfarenhet och kunskaper

Du har en mycket god analytisk förmåga och kan identifiera och analysera resultat genom att nyttja statistiska metoder. Du är självgående, noggrann och har lätt för att samarbeta med olika roller inom organisationen. Dessutom är du bra på att förmedla och tydligt presentera dina insikter både visuellt och kommunikativt.

Du har ett kommersiellt tänk och några års erfarenhet av att analysera e-handelssajter med stora trafikmängder med personifierat content. Du har mycket goda kunskaper inom Google Analytics, A/B- och multivariata tester samt andra verktyg för analys av onlinebeteende. Rollen kräver också goda kunskaper inom Excel och andra statiskmodelleringsverktyg. 


Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis