Inaktiv platsannons

Demand & Supply Planner chef Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Demand & Supply Planner chef

Har du erfarenhet av arbete inom Demand och Supplyplanning? Söker du nya utmaningar och vill du jobba i en dynimisk miljö? Då kan denna tjänst vara din nästa utmaning.


Till vår Logistikavdelning söker vi nu en Demand och Supply Planner chef. I denna rollen kommer du att vara en viktig del av vår logistikorganisation där du bl a kommer att ha det övergripande ansvaret för demand och supply forecasts.  Du kommer att ha ledaransvar för en medarbetare, rapportera till vår Logistikchef och vara placerad på vårt huvudkontor i Malmö. I denna rollen kommer du att ha många kontaktytor och som innebär samarbete med såväl vår Marknads- Sälj- och Tradeavdelning.


Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för demand och supply plan mellan våra produktionsenheter och svensk, internationell marknad inom ramen för kapacitetsförutsättningar.
  • Ansvara för demand och supply planning process samt budgeteringsprocess avseende volymer in till bagerierna. Säkerställa att plan är kontinuerligt uppdaterad i bestämd periodicitet.
  • Driva förändringsarbete i syfte att sätta en ny nivå på D&P och S&OP processen för Pågens samtliga affärsdrivande enheter och bagerier samt underhålla dessa processer.
  • Säkra att råvaru- och emballageflöden är optimala och kostnadseffektiva baserat på behovsprognos.
  • Säkerställa och revidera ”statistical” forecast baserat på avvikelseanalys och marknadsaktiviteter/kundaktiviteter
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra processer sam utmana marknader/bagerier avseende behov gällande kampanjvolymer, lanseringsvolymer samt produktionsplanering.


Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har högskoleutbildning, civilingenjör eller motsvarande och att du har arbetat i en liknande roll inom Demand och Supply planning i 4-5 år och gärna inom FMCG. Du har god analytisk förmåga och ett genuint intresse för affären. Därtill är du självgående, en god kommunikatör samt besitter en förmåga att skapa goda arbetsrelationer. Vidare behöver du ha goda kunskaper inom Dynamics, Qlick och Excel/Acess samt erfarenhet från arbete inom olika Statistical forecast system. Du ska kunna behärska Svenska och Engelska i tal och skrift. Kunskaper i Tyska är meriterande.


Vidare ser vi gärna att du:

  • är dynamisk, agil och stark förmåga att kunna perspektivväxla d.v.s. kunna se helheter en ändå vara inne i detaljer
  • har en ”Continous Improvement Gene” som betyder att ständigt utmana och leta förbättringar
  • är driven och självgående
  • har förmåga att kunna arbeta effektivt och produktivt med olika nivåer och funktioner

Har du frågor om tjänsten är du välkommena att kontakta Logistikchef, Ulf Karlsson. (ulf.karlsson@pagen.se)

Låter detta som en intressant roll för dig så skicka din ansökan senast den 19 januari 2021.

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej