Inaktiv platsannons

Nordic Digital Analyst till Bacardi i City

Att ta fram, fördela och sammanställa stora mängder data för olika rapporter. Att arbeta proaktivt och dyka ner djupt i sifforna som ligger bakom det kunderna köper mest. Det är vad du får göra i rollen som Digital analytiker. Här bidrar du med din kvalitet som leder till en bättre kundupplevelse. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

När du kommer till Bacardi så kommer du till ett familjeägt företag som funnits sen 1862. Med värdeord så som Fearless, Family and Founders blir du en del av en hel familj och du kommer vara en viktig spelare för Bacardis fortsatta framgång. Du jobbar nära Nordenchefen i syfte att driva försäljning genom att skapa förståelse av data. Ditt väl grundade analysarbete ligger till grund för de strategiska besluten som kommer fattas framåt. Du kommer vara anställd som konsult men ambitionen är att du efter ett tag blir överrekryterad till Bacardi, så detta är ett långsiktigt uppdrag. Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande * Jobba på ett företag med starka värderingar * En konsultchef på Academic Work som är mån om din utveckling * En möjlighet att få vara med och skapa merförsäljning samt resultat tillsammans med ditt analysarbete

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
City
Antal timmar per vecka
0 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis