Inaktiv platsannons

Student som gillar aktivt jobb sökes i Järfälla

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier?Samhällsnytta är något du bidrar med här. Du som vill arbeta på ett företag som verkligen gör skillnad. Här får du jobba på Sveriges ledande Service Management-företag. Vi söker dig. Sök rollen som lagermedarbetare idag. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Är du studerande i dagsläget och söker ett extrajobb där du inte behöver sitta still hela dagarna? Trivs du i en aktiv roll där du får plocka och packa utifrån ordrar? Vi söker nu en lagermedarbetare på deltid. Du kommer börja med en introduktion under ca 3 dagar under 2 veckor för att komma in i det, därefter är det vid behov. Du kommer bli inringd när det behövs hjälp. Under sommar och jul ser vi att du vill och kan jobba heltid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande Du erbjuds * En dedikerad konsultchef och karriärspartner * En möjlighet att få vara med och göra skillnad

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Järfälla
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Järfälla | Logistik / Transport | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis