Inaktiv platsannons

Kommunikatör till Business Region Göteborg! i -

Älskar du också Göteborg och företagande? Vill du hjälpa till att stärka regionens attraktionskraft? Vill du även arbeta med nationell och internationell kommunikation och marknadsföring av en region och dess näringsliv med enorm dragningskraft? Vi hoppas det - sök redan idag då urval sker löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Du erbjuds Vi söker nu å Business Region Göteborgs vägnar en operativ kommunikatör på heltid. Som kommunikatör hos BRG arbetar du nära avdelningarnas marknads- och kommunikationsansvariga, projekt- och verksamhetsledare samt kommunikatörer från andra avdelningar. Du arbetar operativt i produktionen av BRG:s kommunikation såväl på webb som i sociala medier samt de kanaler som de själva äger. Du rapporterar direkt till avdelningschefen men arbetsleds av avdelningens marknads- och kommunikationsansvarige. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis