Inaktiv platsannons

Medlemsrådgivare/Säljare till First Class Gym i Västerås

Om tjänsten

Om jobbet

OM FÖRETAGET

First Class Gym finns i 9 svenska städer och erbjuder totalt 10 olika träningsanläggningar.

Alla anläggningar är skapade för en variationsrik träning. Här finns dagligen flera olika instruktörsledda klasser att välja bland, välutrustade gym, personliga tränare och barnpassning för den som behöver.

Vår vision är att lägga grunden till en livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö. Med hög kunskap hjälpa alla människor att uppnå deras inneboende potential när det kommer till träning.

Om den träningen innebär att lyfta tunga vikter, ta en dansklass någon gång i veckan eller lägger upp ett skräddarsytt träningsprogram med en PT väljer du som medlem.

Brinner du för träning och har en känsla för kundservice? I så fall tycker vi att du ska söka dig till oss på First Class. Vi arbetar aktivt för att vara branschens bästa arbetsgivare och letar hela tiden efter nya talanger som vill leverera träning i världsklass!

OM TJÄNSTEN

Som Clubvärd är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att få fler medlemmar till anläggningen i Västerås. Detta gör vi i form av olika aktiviteter inom sälj, nätverkande och marknadsföring som är satta utifrån verksamhetens mål. Arbetet är otroligt socialt och du träffar många olika människor varje dag. Denna roll är perfekt för dig som vill ha ett socialt arbete och brinner för träning och hälsa.

Vi förutsätter att du som Clubvärd har ett genuint intresse för träning, friskvård och hälsa. Du utgör ett gott föredöme för dina kollegor och är en god ambassadör för varumärket.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

I rollen ingår både att möta kunder genom bokade möten samt ringa upp potentiella kunder. Är du social och gillar att möta människor, har förmågan att skapa ett förtroende, är driven och gillar försäljning är detta arbetet för dig. Har du tidigare erfarenhet av försäljning och också är genuint intresserad av träning, friskvård och hälsa är detta meriterande.

· Boka möten med potentiella medlemmar

· Vara delaktig på evenemang som anläggningen anordnar

· Vara drivande i olika kampanjer för att öka antalet medlemmar

ÖVRIGT

Utbildningsnivå: Gymnasiekompetens meriterande inom relevant inriktning

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis