Inaktiv platsannons

Säljare till Domino Sweden AB i Göteborg i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Säljare till Domino Sweden AB i Göteborg

I 30 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning.
Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se

Om tjänsten
Som säljare på marknadsledande Domino bearbetar du befintliga och blivande kunder som främst finns bland tillverkande industrier med behov av lösningar för märkning, identifiering och spårbarhet. Du arbetar på distriktet Göteborg Väst som sträcker sig från Halmstad snett upp till Jönköping, vidare längs Vätterns västra sida upp till Mariestad, Karlstad och Årjäng vid norska gränsen. Huvudfokus och merparten av kunderna finns dock i Göteborgsregionen.

Om verksamheten
Domino utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag samt över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten
Ditt ansvarsområde omfattar främst att hitta och driva nya affärer bland små och stora företag i ditt distrikt. Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du får hjälp och stöd från resten av säljteamet som består av ca tio personer runt om i Sverige. Du har också den tekniska expertisen inom Domino till din hjälp för att hitta bästa lösningen för kunden. Utöver det finns det även tre tekniker på kontoret i Stenkullen.

Domino erbjuder dig ett välskött distrikt med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter och tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet. Här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor. Du kommer att ha tjänstebil och får fortlöpande produktutbildningar.

Din profil
Du har arbetat med försäljning på fältet i 3-4 år och ser detta som ditt nästa steg i karriären. En fördel är erfarenhet av B2B och försäljning mot industri. Du har troligen viss förhandlingsvana. Du måste ha tekniskt intresse och en god teknisk förståelse för att trivas i denna tjänst.

Som person är du självgående, driven och en passionerad säljare. Du är nyfiken och tänker kreativt för att hitta ingångar och möjligheter.
Att du pratar och skriver flytande svenska är ett absolut krav, likaså att du kan kommunicera på engelska. 
Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänd dig till rekryteringskonsult Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan