Inaktiv platsannons

Säljare med distriktsansvar i Järfälla

Om tjänsten

ASSA ABLOY Entrance Systems - Pedestrian Door Solutions - söker orädd och proaktiv säljare med distriktsansvar

Som säljare hos oss ansvarar du för att proaktivt och självständigt driva tillväxten av försäljning och lönsamhet i din definierade försäljningsregion och uppnå satt budget. Du arbetar med befintliga och potentiella kunder både via telefon och på fält. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Stockholm alterntivt Uppsala. Du utgår från ditt hem men med möjlighet att delvis sitta på vårt kontor i Järfälla. Att resa i tjänsten är en förutsättning och övernattningar kan förekomma. Det geografiska område som du kommer verka i är Uppland, Gästrikland, Dalarna och Hälsingland med fokus på städerna Stockholm, Uppsala och Gävle med omnejd. Du rapporterar till vår nationella Sales Manager och ingår i ett team med distriktssäljare, KAM och innesäljare.


ASSA ABLOY Entrance Systems är på en resa full av potential och möjligheter! En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Innovation och hållbarhet är kärnan när vi utvecklar och levererar våra toppmoderna automatiserade entrélösningar och tillsammans förenas vi i våra tre kärnvärden:

Empowerment - We have trust in people

Innovation - We have the courage to change

Integrity - We stand up for what's righ

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Genom att kombinera tekniskt intresse med förståelse för kundens behov och se affärsmöjligheter, bygger du upp nya kundrelationer och utvecklar befintliga affärer. Du planerar, genomför och följer upp dina kundbesök självständigt och strukturerat och drivs av att arbeta mot uppsatta säljmål. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas. I tjänsten som fältsäljare har du många interna och externa kontakter och kommunicerar obehindrat i tal och skrift med beslutsfattare inom alla nivåer.

Detta kan vi erbjuda dig:

 • ett stimulerande säljarbete där du ansvarar för ett säljdistrikt med befintliga kunder och god tillväxtpotential
 • att vara med och driva utvecklingen av affärsområdet Entrance Systems och samtidigt utvecklas själv inom en av världens största koncerner
 • möjligheten att representera ett starkt varumärke med framtidsorienterade lösningar
 • produkt- och konceptutbildningar och i det dagliga arbetet stöd från kompetenta och driftiga kollegor som du i förlängningen kommer få möjlighet att utvecklas tillsammans med
 • Kvalifikationer och personlighet:

 • har minst gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning
 • har ett par års erfarenhet av B2B, helhetsförsäljning, gärna av teknisk karaktär. (fördelaktigt med försäljning inom t ex. konstruktion, bygg/entreprenad/fastighetsbranschen, liftsystem, larmsystem, tekniska helhetslösningar, maskinell utrustning, service el. liknande)
 • har ett starkt egendriv och brinner för att göra affärer och att hitta rätt lösningar för dina kunder
 • är proaktiv och tar initiativ att sätta igång aktiviteter och uppnår med detta resultat
 • är duktig på att på ett strukturerat och pedagogiskt sätt kommunicera helhetsperspektiv utifrån behovsanalys och dialog
 • är självständig men ändå en teamspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och ser till teamets bästa
 • talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska som är vårt koncernspråk
 • Kontakt och ansökan:

  Har du ytterligare frågor eller funderingar gällande tjänsten, vänligen kontakta Per Hallgren Luterkort på telefon: 010- 104748946 eller maila till: Per.hallgren.luterkort@assaabloy.com

  Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

  The ASSA ABLOY Group is the global leader in access solutions. The Group operates worldwide with 48,500 employees and sales of 8,2 billion euros. The Group has leading positions in areas such as efficient door openings, trusted identities and entrance automation. ASSA ABLOY's innovations enable safe, secure and convenient access to physical and digital places. Every day, we help billions of people experience a more open world.

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Järfälla
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Järfälla | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis