Inaktiv platsannons

Sommarjobb - Assisterande VD Göteborg Energi Nät i Gothenburg

Om tjänsten

Vill du vässa dina ledaregenskaper och utvecklas i en stark organisation som jobbar för ett hållbart Göteborg? Är du dessutom student med minst 180 högskolepoäng i bagaget? Vi sommarjobbet för dig!
För tredje året har du möjlighet att under sommarveckorna juni-augusti arbeta som Assisterande VD på Göteborg Energi Nät AB.

Göteborg växer så det knakar, med 150 000 nya göteborgare ökar behovet av bostäder, arbetsplatser och infrastruktur. En utveckling som kräver ett leveranssäkert elnät. På denna resa är Göteborg Energi Nät AB (GENAB), som äger och förvaltar elnätet i Göteborg, en stor och viktig aktör. GENAB, som är ett helägt dotterbolag i koncernen Göteborg Energi ansvarar för planering, projektering och byggnation av elnätet i Göteborg. I detta ansvar ingår bland annat kundanslutningsprocesser, investeringar och reinvesteringar, miljöfrågor samt ledning av om- och nybyggnadsprojekt i distributionsnätet. GENAB står för upp emot en tredjedel av Göteborg Energis omsättning och har i dagsläget 140 medarbetare. Elnätsverksamheten står tillsammans med elmarknaden inför nya spännande utmaningar.

Om tjänsten

I tjänsten som Assisterande VD har du möjlighet att utvecklas, samtidigt som du får en inblick i hur det är att leda och vara en del av en organisation med över 100 anställda. Du kommer att följa planeringsarbetet av stadsutvecklingen och bredda ditt kontaktnät i flera sociala sammanhang.

I det dagliga arbetet är du en viktig resurs, du stöttar organisationen med administration, kartläggningar samt planeringsarbete. Som assisterande VD kommer du att vara delaktig i affärsplaneringen, lära känna organisationen samt introduceras i företagets olika affärssystem. Du får besöka organisationens olika anläggningar och kommer att sättas in i aktuella projekt.

Under sommarjobbet som assisterade VD kommer du huvudsakligen arbeta med att utveckla idéer och förslag på hur organisationen fortsättningsvis ska kunna arbeta mot uppsatta mål i verksamhetskritiska frågor, genom exempelvis teknisk-, ekonomisk- eller organisatorisk styrning. I samråd med VD har du möjlighet att fokusera på det ämne du finner intressant och viktigt.

Profil:

Vi vill arbeta med dig som är driven och tar ansvar för att arbetet går framåt. Du är orädd och bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor och situationer. För att axla rollen på bästa sätt bör du vara strukturerad, lyhörd och du ser hur ditt arbete bidrar i ett större sammanhang. Du har förmåga att sätta upp mål och planera aktiviteter så att tiden används effektivt genom att se till att arbete blir utfört och följs upp.

Självklart är du en god kommunikatör och arbetar effektivt så väl ensam som i gupp.

Vi tror att du som söker brinner för organisatoriska frågor och har ett genuint intresse för ledarskap. För att lyckas med ditt projekt krävs att du är noggrann, analytisk och trivs med att ta ansvar. Du är studerande och har läst minst 180 högskolepoäng. Du är svensk medborgare och har möjlighet att arbeta på plats i Göteborg

Lön

Denna tjänst värderas lönemässigt högre än normal lön för sommarjobbare med universitets- och högskoleutbildning.

En förutsättning för anställning är godkänd registerkontroll.

Ansök senast den 1 mars. Vänligen bifoga studieintyg, CV samt personligt brev i din ansökan.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!  

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis