Inaktiv platsannons

Administratör/kundtjänstmedarbetare till Servicegruppen i Danderyd

Om tjänsten

Du kommer att jobba i kundtjänst och som korthandläggare med ett litet team som har en fantastisk teamkänsla. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, brinner för service och vill vara ansiktet utåt för vårt Servicecenter.

Du är en positiv, ödmjuk och serviceinriktad person som drivs av att göra skillnad för kunderna.

Arbetsbeskrivning .

I rollen som eTjänstekortadministratör kommer du att hjälpa sjukhusets personal med ett av det viktigaste verktyget på arbetsplatsen. eTjänstekort är en elektronisk tjänstelegitimation och identitetshandling som säkert identifierar användaren. Med kortet höjs säkerheten så att du kan dela information på ett säkert sätt. Syftet är att skydda känsliga personuppgifter. Du arbetar även i passagssystem.

Tillsammans med två kollegor kommer du att vara en del av eTjänstekorttillverkningen där handläggning, fotografering och tilldelning av accesser på sjukhuset är de primära arbetsuppgifterna. I arbetet sker mycket kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter där datorn är ditt verktyg. Då arbetet innebär samarbete med andra arbetsgrupper ser vi att du har en gedigen laganda och är trygg i dig själv och vågar ta initiativ. Samtidigt ska du trivas i att arbeta både i team och självständigt

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot beställningar, frågor och felanmälningar via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du och ditt team ansvarar och säkerställer att kundens ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål. Vårt mål är att succesivt växa som verksamhet vilket gör att det finns utrymme för dig att utveckla och forma vår vision tillsammans med oss.

Det är viktigt att du trivs med telefonen och datorn som verktyg och kan navigera snabbt emellan dessa.

Vi söker dig som är strukturerad, proaktiv, lyhörd och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Det är viktigt att du ha ett genuint intresse för förbättrings-/utvecklingsarbete inom ditt område. 

Kvalifikationer

 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet av att arbeta med service, gärna tidigare erfarenhet inom vården
 • Du är ansvarsfull med ett stort säkerhetstänk och följer regelverk och riktlinjer.
 • Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Van att arbeta i olika datorsystem och ha förmågan att hantera flera samtidigt.
 • Meriterande om du tidigare har arbetat administrativt.
 • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceminded, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både i team och självständigt samt har mycket tålamod.

  Anställningsform:

  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

  Övrig information

  Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

  Sista ansökningsdatum: den 31 januari

  Varmt välkommen med din ansökan!  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Danderyd
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Danderyd | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis