Inaktiv platsannons

Verisure växer så det knakar, nu söker vi igen en säljare till vår retentionavd i Linköping

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till koncernens bästa retentionsavdelning och vara med på resan att bli världens bästa retention, då har vi jobbet för dig.

Om oss

Verisure är ett av världens största säkerhetsbolag, med produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige och vi är den ledande aktören i Europa. Idag är vi verksamma i 17 länder, har 3 miljoner kunder och är 18 000 anställda. Men vi är långt ifrån färdiga! Vi är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av våra tjänster, produkter och vår personal.

Vår Retention-avdelning består av över 30 erfarna säljare som arbetar i olika grupper, alla med samma fokus, att utveckla och behålla våra befintliga kunder. Tillsammans är vårt uppdrag att hantera flyttande kunder, kundvård och uppgraderingar.

Ditt ansvar

Befintliga kunder sätts i fokus på Retention-avdelningen. Ditt främsta mål är att säkerställa att kunden är säker och trygg i sitt hem. Inom avdelningen arbetar vi med att ta hand om kunder som flyttar till nya bostäder, söker en ny larmtjänst eller behöver uppgradera sina äldre system till det nya Verisurekonceptet. Vi jobbar i första hand med inkommande samtal från befintliga kunder men vi ringer även ut för att söka nya kunder som tillträder bostäder där vårt larm sitter idag.

Denna gång är det främst till vår flyttavdelning vi behöver tillsätta en ny stjärna.

Din profil

Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta med tempo mot uppsatta mål, som vill göra det där lilla extra för våra kunder och som känner att en rörlig lön är motiverande. Du har fullföljt gymnasiet, har god datorvana och trivs med att prata med kunder i telefon. För att lyckas i rollen krävs att du är lösningsfokuserad, en god lyssnare samt att du kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt för att fånga och förvalta kundens intresse.

Låter detta intressant?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor på Gumpekullavägen i Linköping. Eftersom vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rondahl på anna.rondahl@verisure.se eller 0723?886021.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis