Inaktiv platsannons

kundtjänstmedarbetare till postnord i västerås

Om tjänsten

arbetsbeskrivning.

Är du en person som gillar att hjälpa andra människor och är en mästare på att ge bra service? Är du duktig på problemlösning och gillar högt tempo? Drivs du av att jobba mot mål och statistik samt ha en bra sammanhållning på din arbetsplats? I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare till PostNord i Västerås!

ansvarsområde.

I tjänsten som kundtjänstmedarbetare är din huvudsakliga uppgift att ta emot inkommande samtal från privatpersoner och under samtalet administrera i de olika systemen. Du tar emot ärenden gällande paket och brev för att exempelvis spåra försändelser, lägga reklamationer eller svara på frågor om företagets produkter och tjänster.

En del av det dagliga arbetet på kundservicen innebär stundtals hög belastning i telefonin med köer och stor variation på de inkommande samtalen. Viktigt i den här rollen är att kunna sätta sig in i kundens situation och alltid försöka ge den bästa möjliga servicen till kunderna. Mot bakgrund av detta tror vi att rätt person har förmågan att plocka fram en stresstålig, målmedveten och framåtlutad sida såväl som en god lyssnare med ”utanför boxen-tänk”.

Då arbetsuppgifterna utförs framför en datorskärm är det viktigt att du gillar att använda dig av dator som arbetsredskap och att låta hjärnan vara aktiv istället för benen under dina arbetsdagar. Konsten att bemästra många bollar i luften är vardagsmat i den här rollen och något du kommer ha stor nytta av.

arbetstider.

Startdatum : Under januari
Omfattning : 100% med schemaläggning
Arbetstider : Vardagar med varierande arbetstider mellan kl. 07:45 och 22:30
Ort : Västerås
Lön : Fast månadslön

kvalifikationer.

 • Fullständig gymnasieutbildning (du måste kunna visa upp dina betyg för oss) eller minst 2 års arbetslivserfarenheter
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Meriterande är om du har erfarenhet av service och/eller sälj
 • Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Västerås
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Västerås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis