Inaktiv platsannons

Säljare / Produktansvarig i Helsingborg

Om jobbet Säljare/ Produktansvarig. Svenska Odlarlaget är en producentorganisation enligt EU-förordningen för frukt & grönsaker. Vi har en omsättning på cirka 500 MKR. Just nu söker vi en ny medarbetare som har ambitionen och engagemanget att utvecklas tillsammans med oss. Våra kunder är huvudsakligen detaljhandeln, food-service, grossister och andra aktörer på den svenska livsmedelsmarknaden. Tjänstens innehåll är att utveckla, samordna, marknadsföra och sälja delar av befintligt sortiment/produktion samt administrera order i befintligt flöde. Till viss del förekommer uppsökande säljaktiviteter. Även en del lagerarbete kan förekomma. Tjänsten är en heltidstjänst dagtid i Helsingborg, tillträde mars 2021. Egenskaper som vi ö

Om tjänsten

Om jobbet

Säljare/ Produktansvarig.

Svenska Odlarlaget är en producentorganisation enligt EU-förordningen för frukt & grönsaker. Vi har en omsättning på cirka 500 MKR. Just nu söker vi en ny medarbetare som har ambitionen och engagemanget att utvecklas tillsammans med oss.

Våra kunder är huvudsakligen detaljhandeln, food-service, grossister och andra aktörer på den svenska livsmedelsmarknaden. Tjänstens innehåll är att utveckla, samordna, marknadsföra och sälja delar av befintligt sortiment/produktion samt administrera order i befintligt flöde. Till viss del förekommer uppsökande säljaktiviteter. Även en del lagerarbete kan förekomma.

Tjänsten är en heltidstjänst dagtid i Helsingborg, tillträde mars 2021. Egenskaper som vi önskar hos en medarbetare är: Mycket bra siffersinne, ordningssinne, engagemang, flexibilitet och en god känsla för service och kontaktskapande. Kunskap om frukt & grönt är en merit, gärna att du har bakgrund från odling eller branschen. Lön enligt avtal(Unionen).

Då vi saluför svenskodlade frukt & grönsaker ligger stort fokus på arbetet under sommarhalvåret.

I ansökan ser vi gärna att du ger en beskrivning av dig själv, dina utbildningar samt arbetslivserfarenheter.

Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Mer information om oss hittar ni på

Kontaktperson: . Tel 042 499 01 12.

Ansökan skickas till alternativt

Svenska Odlarlaget

Att Peter Horvath

Knut Påls väg 13 A

256 69 Helsingborg

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis