Inaktiv platsannons

Säljare till Cmore i Stockholm

Om jobbet Vi söker nu dig som behärskar den sociala biten och är på jobbet för att göra nytta.Arbetsuppgift: Att arbeta som säljare på Viasales innebär att du ringer till kunder och erbjuder tjänster från väletablerade företag som Com Hem, Cmore, IP-Only. Du förser kunden med en kvalitativ lösning och vi erbjuder enbart våra blivande kunder kampanjer som inte finns ute för allmänheten. Viasales arbetar inom olika försäljningsområden så som Fält, Event & Telemarketing men p.g.a den rådande situationen kring Covid-19 så fokuserar vi just nu enbart på telemarketing tillsvidare. Möjlighet till en varierad tjänst i framtiden kommer att finnas. Vi arbetar från vårt kontor beläget i Stockholm. Vi erbjuder: - Sveriges mest lovande provisio

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker nu dig som behärskar den sociala biten och är på jobbet för att göra nytta.Arbetsuppgift: Att arbeta som säljare på Viasales innebär att du ringer till kunder och erbjuder tjänster från väletablerade företag som Com Hem, Cmore, IP-Only. Du förser kunden med en kvalitativ lösning och vi erbjuder enbart våra blivande kunder kampanjer som inte finns ute för allmänheten. Viasales arbetar inom olika försäljningsområden så som Fält, Event & Telemarketing men p.g.a den rådande situationen kring Covid-19 så fokuserar vi just nu enbart på telemarketing tillsvidare. Möjlighet till en varierad tjänst i framtiden kommer att finnas. Vi arbetar från vårt kontor beläget i Stockholm. Vi erbjuder: - Sveriges mest lovande provisioner- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag- Starka produkter & kampanjer som säljs bra per telefon- En heltidstjänst 09.45-19.00- Utbildning inom säljteknik & personlig utveckling.- Månadstävlingar i form av bonusar, Apple produkter, och mycket mer. Vi söker dig som: - Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska- Motiveras av personlig utveckling och resultat- Målmedveten och tävlingsinriktad- Tidigare erfarenheter är meriterande- Serviceinriktad- Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo För en bättre inblick i Viasales: ... () Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor gällande tjänsten, kontakta följande: Om Viasales: Viasales grundades 2013 och består idag av 100 medarbetare. Viasales är en av Sveriges största återförsäljare och samarbetar idag med b.l.a Com Hem, IP-Only, och Cmore. Viasales är ett växande bolag, ett perfekt alternativ för dig som har ambitioner i livet och vill ha möjligheten att utvecklas på din arbetsplats.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis