Inaktiv platsannons

Studerande Administratör sökes omgående till B-Engaged AB i Solna!

Om tjänsten

Vill du komplettera dina studier med ett extraarbete på deltid? Är du en mycket noggrann samt strukturerad person med positiv inställning? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Vår kund B-Engaged arbetar med en molntjänst inom HR och erbjuder exempelvis medarbetarundersökningar till organisationer på ett smart sätt. De vill att medarbetare ska må bättre, dra åt samma håll och känna glädje över sitt arbete. Helt enkelt skapa fler välmående arbetsplatser. Deras affärsidé är att med hjälp av forskningsbaserad kunskap och smart innovativ teknik öka medarbetarengagemanget på svenska arbetsplatser.

I B-Engaged arbetar kunderna smidigt och enkelt med att öka medarbetarengagemanget. Systemet ställer frågor ur ett validerat frågebatteri. Varje chef får individuellt matchade fördjupningsområden och förbättringsåtgärder baserat på sitt resultat.

Läs gärna mer om bolaget via deras hemsida: www.b-engaged.se/

För vår kunds räkning söker vi just nu en studerande Administratör som kommer att stötta upp det dagliga arbetet. Du kommer framförallt att arbeta Back Office och följa upp statistik och undersökningar. De arbetar med alla olika slags organisationer vilket skapar en variation i arbetet och du kommer behöva hjälpa till där behovet finns. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande:

•Bygga upp en enkät eller undersökning
•Sammanställa data från utifrån resultat
•Enklare arbete i marknadskanaler
•Bygga upp diagram och tabeller i Excel
•Hantera listor för de som ska genomföra diverse enkäter
•Lägga in frågeformulär i enkätverktyg
•Kopiera, scanna in och skriva ut dokument
•Testning av system för att granska vad som behövs utvecklas
•Möjlighet till hantering av enklare supportärenden

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar på B- Engageds kontor beläget i Solna. För bästa möjliga uppstart inleds tjänsten med en introduktion i ditt arbete på plats i Solna. I och med rådande situation kommer en hel del arbete därefter ske på distans. Rollen kräver att du är tillgänglig att arbeta cirka 50% parallellt med dina studier. Möjlighet till flexibelt schema utifrån dina studier finns. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat och är ett löpande behov.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du är i början av dina eftergymnasiala studier. Det är meriterande om du studerar till en filosofie examen inom exempelvis ekonomi, statsvetenskap eller marknad. Det krävs att du har berikad arbetslivserfarenhet och det är meriterande om det är inom relevant område. Du är pålitlig med en hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du besitter goda matematiska kunskaper med en analytisk förmåga. Som person är du mycket noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer in i rollen med en positiv inställning och har en framåt samt trevlig framtoning. Du är en van användare av Excel och PowerPoint. Vidare kräver rollen att du har en mycket god språklig kompetens på svenska, gärna även på engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Solna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis