Inaktiv platsannons

Vi söker studenter som vill jobba extra på lager i Rosersberg! i Sigtuna

Om tjänsten

Är du studerande och har studier som pågår minst 1 år framöver? Söker du ett extrajobb inom lager och bor i närheten av Rosersberg? Är du flexibel och kan jobba minst tre dagar i veckan mån-fre? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker för kunds räkning studenter som vill jobba extra som lagermedarbetare hos vår kund i Rosersberg. Vår kund är verksam inom mobilbranschen.

Arbetsuppgifter kommer vara plock och pack av mobiltelefoner samt varierande lageruppgifter. Framåt finns det stora möjligheter att få lära sig flera olika delar av lagret som inbound, outbound och returhantering. Vi söker dig som har flexibla studier och som kommer kunna jobba minst tre pass i veckan oavsett om du har tentaperiod eller inte.

Arbetstiderna varierar enligt nedan och är förlagda måndagar-fredagar:
8-17
10-19
15-19

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd som konsult hos studentconsulting och jobba ute hos vår kund i Rosersberg. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

* Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som kommer att fortlöpa minst 1 år framöver.
* Du bor i närheten av Rosersberg och kan snabbt ta dig in till jobbet då det behövs.
* Du är tillgänglig för minst tre pass i veckan.
* Vår kund har störst behov på måndagar och därför ser vi att du för det mesta har möjlighet att jobba på måndagar.

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och initiativtagande och inte rädd för att fråga. Du är flexibel och bor i närheten av Rosersberg för att snabbt kunna ta dig in vid avrop. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet från lager är detta starkt meriterande. Har du även truckkort A och B är detta meriterande.

I den här rekryteringsuppdraget gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Sigtuna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sigtuna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis