Inaktiv platsannons

Studenter sökes till produktion som montör till ett intressant företag! i Vellinge

Om tjänsten

Är du student och är ute efter ett extra jobb inom produktion så har vi en spännande tjänst för dig. Är du händig och söker ett extrajobb bör du söka denna tjänst direkt då vi jobbar med löpande urval och har ett behov redan i Januari!

Arbetsuppgifterna består ut av att montera enklare produkter och arbetstiderna kommer vara Måndag - Fredag kl. 07.00 - 15.55. För att vara aktuell för denna tjänst måste du kunna arbeta 2 dagar i veckan. Företaget ligger i Vellinge och därav måste du kunna ta dig dit.

I denna tjänst kommer du behöva ha ett metodiskt arbetssätt. För att trivas i denna roll ska du trivas med att arbeta i tempo men ändå tänka kvalitet. Du ska vara effektiv i ditt arbete, lösningsfokuserad, driftig och vara engagerad i ditt arbete.

Du ska gärna ha erfarenhet av praktiska arbetsuppgifter och trivas med att jobba praktiskt. Du får gärna tycka om att jobba via en dator och uppleva dig själv ha en datorförståelse på grundnivå.

Tjänsten beräknas starta omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% och har ett intresse av att arbeta i en produktion.

Som person ser vi att du är engagerad och nyfiken på att lära dig. Du måste vara initiativtagande och självgående. Vi ser att du arbetar effektivt i ett bra tempo och är väldigt flexibel. Du ska kunna hoppa in för att arbeta med kort varsel.

För att vara aktuell för denna tjänst måste du studera på minst 50%, vara tillgänglig två dagar i veckan, kunna hoppa in med kort varsel och kunna ta dig till Vellinge.

Tycker du tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: produktion, lager, extrajobb, student, montör

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Vellinge
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Vellinge | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis