Inaktiv platsannons

Säljare Nyinstallation Hissar i Solna

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

ID:

 51967 

Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter.
Bli en del av vårt team i Solna.

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, .

Säljare Nyinstallation Hissar

Rörlighet är målet

Ditt nya jobb

innebär att du säljer nya hissar mot nya kunder samt att du utvecklar relationen med våra kunder. Du arbetar med försäljning av Schindlers produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundrelationen och komma med tekniska lösningar. Du agerar som en rådgivande konsult och stöttar dina kunder genom processen. På sikt kan du även komma att bereda hissarna du säljer.

Vi söker dig som är

en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som självklart.

Vi behöver dig

Vi tror att du har

erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst erfarenhet från entreprenad, gärna byggbranschen eller annan kundintensiv teknisk bransch.

Vi ser även att du är Högskoleingenjör/Kandidatexamen eller motsvarande. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete i SAP, Engelska är vårt koncernspråk och vi arbetar med internationella leverantörer inom koncern. Således är det av stor vikt att och behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och projektledning. Kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

  • 3 månaders onboardingprogram
  • Omfattande internutbildning
  • En personlig utvecklingsplan
  • En internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär både i Sverige och utomlands
  • En trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag
  • Kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.
  • Kontaktperson och ansökan

    För mer information och frågor om tjänsten kontakta Sales manager NI, Benjamin Katzler, benjamin.katzler@schindler.com alternativt HR Business Partner, Wendela Almgren, wendela.almgren@schindler.com.

    Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

    Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.

    Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

    Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.

    Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

    Publicerad den

    25-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Solna
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Sommarjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Solna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan