Inaktiv platsannons

Deltidsjobb dagtid för studenter i Örebro

Om tjänsten

Om jobbet

Jag heter Fredrik och arbetar som rekryterare på Reducero. Jag har arbetat inom försäljning i över tjugo år och här på Reducero sedan juni 2019.

Nu kommer jag att leda ett nytt projekt där vi på Reducero kommer att anställa ett tiotal studenter.

Du kommer tillsammans med ditt team lära dig allt om försäljning, finans och hur man hjälper privatpersoner att få en bättre ekonomi.

Vi söker i första hand dig som studerar tredje året på gymnasieskola alternativt universitet och kan arbeta två till tre dagar i veckan.

Som lånehandläggare kommer du vara den första kontakten med potentiella kunder, din främsta uppgift är att bilda dig en uppfattning om kundernas ekonomiska situation för att sedan hjälpa dem att fylla i en låneansökan med syfte att sänka räntan.

Med din hjälp kommer kunden erbjudas att förbättra sin nuvarande lånesituation och sänka sin månadskostnad genom att samla flera befintliga lån till ett enda privatlån.

Vi har från start ett stort fokus på din utveckling och du kommer få verktygen för att kunna utveckla din förmåga som lånehandläggare.

Reducero startade i Göteborg 2015 och sedan 2017 har vi ett säljkontor centralt beläget i Örebro. Vi samarbetar i dagsläget med sjutton av de största bankerna inom privatlån. På Örebrokontoret är vi idag ca 25 anställda.

Arbetstider:

· timanställning efter dina önskemål 8-17

Vi kallar till intervjuer löpande

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Örebro
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis