Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare med kunskaper i danska eller finska sökes! i Gothenburg

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare är ditt jobb att konsekvent leverera en enastående och personlig kundupplevelse som tillgodoser behoven hos nuvarande och framtida kunder under hela shopping- och ägarresan av deras produkt. Du kommer att besvara frågor via mail och telefon som rör kundens produkt. Att engagera och utbilda potentiella köpare och nuvarande ägare är också en rolig del av din dag och vi tror att du som söker rollen verkligen brinner för service.

Du kommer på ett effektivt och tillförlitligt sätt vägleda kunderna genom en problemfri serviceupplevelse genom att ge användbara och snabba svar.

Arbetstiden är förlagd på vardagar, kvällar och helger. Supporten har öppet mellan 8-20 måndag till fredag samt helger 10-18. Det är viktigt att du som söker har möjlighet att arbeta varierande arbetstider.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi tror att du som söker är positiv, serviceminded och lättlärd. Du trivs i en roll där du får hjälpa människor och har en god kommunikativ förmåga. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker, och har du dessutom ett intresse för fordonsindustrin är detta ett stort plus. Du har ett eget driv och är en riktig lagspelare.

För att vara aktuell för rollen är ett krav att du är flytande i antingen danska eller finska samt engelska och svenska då du kommer jobba mot någon av dessa marknader. Du behöver även inneha B-körkort.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt uppdrag som kundtjänstmedarbetare ute hos vår kund i Torslanda. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst till september 2021 med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd hos Jurek som konsult men arbeta ute hos kund.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan idag! För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis