Inaktiv platsannons

Region Östergötland och Medicinska fakulteten vid Linköpings universitet söker en klinisk adjunkt med stort intresse för undervisning, handledning av studenter och utveckling av verksamhetsförlagd utbildning

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning


Uppdraget som klinisk adjunkt innebär att du arbetar med att säkerställa och utveckla den kliniska studentmiljön. För att garantera en god kvalitet i handledningen av studenterna har du som klinisk adjunkt en viktig roll, dels som utbildare av handledare och dels som stöd i handledningsprocessen av studenterna. Du verkar också för utveckling och kvalitetssäkring av den verksamhetsförlagda utbildningen utifrån de krav som ställs av Universitetskantslerämbetet samt enligt de avtal som finns mellan Region Östergötland och Linköpings universitet. Uppdraget innebär att du delar din tid mellan Region Östergötland och Medicinska fakulteten inom Linköpings universitet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen inom omvårdnad. Vi vill att du har några års erfarenhet av att vara kliniskt verksam som sjuksköterska eller arbetat med undervisning. För uppdraget behöver du goda kunskaper om sjukvårdsorganisationer. Det är meriterande för uppdraget om du har dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete, undervisning och handledning av studenter.

Personliga egenskaper
Du är trygg och stabil som person och samarbetar bra med andra människor. Du har förmåga att lyssna och kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt och ser möjligheter i förändringar. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga att motivera och engagera andra. 

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis