Inaktiv platsannons

Serviceinriktade studenter till PickPackPost i Sundsvall

Om tjänsten

Serviceinriktade studenter till PickPackPost

Serviceinriktade studenter till PickPackPost

Vill du vara del av Sundsvalls stadsutveckling och jobba med ett nytt servicekoncept? Vi söker studenter som brinner för kundbemötande och utveckling till PickPackPost i In:gallerian

Ditt nya arbete
Diös utvecklar kvarteret runt In:gallerian till att bli en ledande plats för shopping, möten, jobb, upplevelser och boende. I den nya miljön har Diös öppnat den moderna logistikhuben PickPackPost. Där kan du hämta och lämna paket och testa kläder i provrum för att ta med hem eller returnera. Här kommer också att finnas pop-up-ytor, lagerhantering och flera andra servicetjänster för våra hyresgäster i gallerian. PickPackPost ska underlätta framtidens handel i en skön och kreativ miljö.

Ditt främsta uppdrag blir att ge besökarna en bättre, modernare och effektivare upplevelse kring pakethantering där din inställning och ditt mottagande är avgörande. Som servicemedarbetare bemannar du därför paketutlämningen och säkerställer att processen flyter på ett smidigt sätt. Du bemannar dessutom pop-up butikerna och ser till att kunderna får hjälp och att det ser fint ut i butiken.

PickPackPost bemannas måndag-söndag vilket betyder att såväl kvällar som helger kan ingå i dina arbetstider. Du som student är behovsanställd via oss på OnePartnerGroup där arbetspassens längd och antal pass per vecka varierar.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service och försäljning, din ambition är att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. Erfarenhet av butiksförsäljning och eller service/logistik är meriterande.

PickPackPost ingår i koncernen Diös Fastigheter och detta projekt kommer att forma framtida PickPackPost-hubbar i gallerior runt om i Sverige. Det här är ett projekt som kommer fortsätta att utvecklas succesivt. Syftet är att ge besökarna och galleriornas hyresgäster så bra förutsättningar som möjligt för en bra kundupplevelse och blomstrande verksamheter.

Uppdraget startar omgående. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2021-01-17. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Sundsvall
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis