Inaktiv platsannons

Teknisk säljare inom logistik till PTV Nordics i Gothenburg

Om tjänsten

Vill du arbeta i en dynamisk och utmanande roll där varje dag är sig olik? Vi söker nu en driven och kommunikativ säljare till PTV Nordics kontor på Gullbergs Strandgata i centrala Göteborg.

Som säljare av våra lösningar och system hanterar du kunskapsbaserad försäljning mot främst befintliga kunder. För att kunna vara ute mycket hos våra kunder kommer du ha en mötesbokare till hjälp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Bearbeta befintliga och nya kunder för att etablera och utveckla försäljningen av våra lösningar
- Kundansvar
- Avtalsförhandlingar och offerthantering
- Övrig administration
- Kundbesök

Tjänsten innefattar ca en resdag per vecka och du kommer tillhöra ett team om fyra säljare.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom teknik, logistik, IT eller marknadsföring. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom försäljning och har du arbetat med transportfrågor eller B2B tidigare så är det meriterande. Vi tror även att du har en god förståelse för hur lager/logistik fungerar och denna kunskap har du förvärvat genom studier eller arbete. Du har goda datakunskaper, erfarenhet av programmering, MS Access, GIS eller ERP:s är meriterande. Vidare är du en god användare av Excel och är flytande i både svenska och engelska.

Vi lägger stor viktig vid personliga egenskaper och tror att du arbetar självständigt, tar egna initiativ, är målorienterad och har en god förståelse för hur våra lösningar kan hjälpa våra kunder. Du är en kreativ person med god kommunikationsförmåga, du är analytisk och drivs av att skapa relationer och bygga nätverk. Vidare är du en lagspelare som triggas av möjligheten att påverka och att vara en viktig del av utvecklingen i företaget. Du har ett starkt driv i att sälja och göra affärer och har en förmåga att förstå kundens behov.

Körkort är ett krav.

Du erbjuds

Du blir del av ett kompetent team som präglas av samarbete och lagkänsla. Ett stimulerande arbete med bra villkor och stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg, men tjänsten innebär även en del resor i Norden.

Om verksamheten

PTV Nordics AB är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, till exempel hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

PTV Nordics är ett mindre kontor inom koncernen PTV Group, där vi i dagsläget är åtta personer som jobbar från kontoret i Göteborg. Vi tillhandahåller lösningar som till exempel PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. Vi arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 031 – 712 83 44 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se.

Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis