Inaktiv platsannons

Nu söker vi Lagerarbetare till Sommarvikariat! i Norrköping

Om tjänsten

Rusta AB

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar cirka 350 medarbetare här. Inför sommaren behöver vi stärka upp med ett stort antal nya engagerade medarbetare till sommarvikariat när vår ordinarie personal är på semester. Vi söker personal både till dagtid och kvällstid, våra arbetstider är antingen dagtid mellan kl. 05.30-14.30, kl. 07-16 eller kvällstid kl. 14.30-23.30. Vårt behov varierar med start antingen i början på mars eller i början på juni till slutet av augusti.

Din Roll:

När du jobbar som lagermedarbetare på Rusta kommer du bland annat jobba med:

 • orderplock med hjälp av Voice Pick, inlastning, utlastning, lagervård och kvalitetsuppgifter
 • godsmottagning - kontroll och inräkning av inkommande gods, lossning av bilar
 • miljögruppen - lastning och lossning av bilar, hantering av städmaskin, sortering av pall, tömning av miljöcontainer
 • logistikhantering inklusive inventeringar enligt Rustas rutiner
 • service - infackning, omflytt och helpallsplock
 • söka information och kunskap som stärker och utvecklar dig i din yrkes- och arbetsroll
 • Vi är en målstyrd arbetsplats, vilket innebär att vi sätter upp prestationsmål på grupp- och individnivå kopplade till våra produktionsmål. För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Som en del av det arbetet genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester på arbetsplatsen.Vi tillämpar svenska som arbetsspråk då vi har en stor mångfald bland vår personal.

  Din profil:

  Vi söker dig som är en glad person, som bidrar till en trevlig stämning på jobbet och som gillar att ta ansvar! Vidare ser vi att du som söker:

 • är 18 år fyllda eller fyllt 18 år till första arbetsdagen.
 • helst har truckkort A, gärna ytterligare behörighet för B-truck
 • Gärna har erfarenhet från lagerverksamhet och Voice Pick.
 • Goda kunskaper i svenska i tal och läsförståelse.
 • Gärna B-körkort då kollektivtrafik trafikerar vår arbetsplats under begränsade tider mellan kl. 6-17.
 • Till vår sommarrekrytering arbetar vi med två olika urval. Vi kommer ha möjlighet att erbjuda truckkortsutbildning inför anställningen till en begränsad del av de som erbjuds anställning hos oss. För de medarbetare som utbildas i truckkort av Rusta kommer dina personliga egenskaper att spela störst roll. Då vi vill öka mångfalden på vårt lager ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering.

  För att trivas hos oss ser vi att du klarar av snabb kommunikation och tycker om att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta och bidra till en god stämning bland kollegor. Vidare kan arbetet på lagret vara tungt och innebära en del repetitiva arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål.

  Våra värderingar

  Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar.

  Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Norrköping
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Norrköping | Omvårdnad | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis