Inaktiv platsannons

Säljare med chefs-ambitioner i Kävlinge

Om jobbet Spray & Stay - Scandinavia är generalagenter för marknadens enda miljövänliga halkskydd för hårda golv. Vi hjälper badhus att permanent eliminera halkrisken i anläggningen utan att förstöra miljön. Förra året lanserade vi världens första halkskyddande nanobeläggning, ett världspatent från ett av världens största kemi- och läkemedelsföretag. Spray & Stay skall bli Skandinaviens ledande leverantör av halkskydd för publika ytor, hotell, simhallar och vårdinrättningar. Företaget skall bygga upp ett antal team runt om i Skandinavien som levererar företagets tjänst Spray & Stay - Total Protection Plan. Vi utgår från Löddeköpinge och har för avsikt att expandera verksamheten till Skandinaviens alla storstadsregioner. Vå

Om tjänsten

Om jobbet

Spray & Stay - Scandinavia är generalagenter för marknadens enda miljövänliga halkskydd för hårda golv. Vi hjälper badhus att permanent eliminera halkrisken i anläggningen utan att förstöra miljön. Förra året lanserade vi världens första halkskyddande nanobeläggning, ett världspatent från ett av världens största kemi- och läkemedelsföretag. Spray & Stay skall bli Skandinaviens ledande leverantör av halkskydd för publika ytor, hotell, simhallar och vårdinrättningar. Företaget skall bygga upp ett antal team runt om i Skandinavien som levererar företagets tjänst Spray & Stay - Total Protection Plan. Vi utgår från Löddeköpinge och har för avsikt att expandera verksamheten till Skandinaviens alla storstadsregioner. Vår expansion kommer utgöra möjligheter för rätt personer att växa och utvecklas med organisationen. Vi säljer in vår halkskyddstjänst i hela Skandinavien vilket kan medföra ett antal resdagar tills dess vi hunnit etablera och utbilda lokala team för vår tjänst. Inkludering, jämlikhet och fördomsfrihet är centrala ledord i vårt organisationsbygge och är värden som du helhjärtat ställer dig bakom. Vi arbetar aktivt mot all form av diskriminering och rasism.

Om den vi söker:

Vi letar efter en positiv och analytisk individ med mycket driv att bygga säljorganisationen kring. Vi söker dig som vill vara med och bygga ett tillväxtföretag från starten. Vi ser med stor nyfikenhet fram emot ditt personliga brev som beskriver hur dina egenskaper och erfarenheter kan hjälpa oss nå en dominerande ställning i Skandinavien. Erfarenhet från innesälj och prospektering är meriterande. Telefonen är vårt främsta verktyg tillsammans med Upsales och sociala medier. Ditt driv och vilja att lyckas blir central i din framgångssaga. Rätt person ges en utomordentlig möjlighet att få utveckla och expandera ett bolag med tydliga tillväxtambitioner. Du kan se fram emot ett stimulerande och varierande jobb med goda förmåner och stor frihet och möjlighet att påverka.

För frågor kring tjänsten kontakta vår VD Wille Warnander på tfn 072-1927257.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kävlinge
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kävlinge | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis