Inaktiv platsannons

Säljare till Allum, Partille i Stockholm

Om tjänsten

Descripción del puesto:

Till vårt härlig team i Allum/Partille söker vi en flexibel, duktig, ansvarstagande och energirik säljare för en deltidstjänst, ca 19 h/v med möjlighet till fler timmar. Du måste vara 18 år fyllda och det är starkt meriterande med tidigare arbetserfarenheter inom detaljhandeln och framför allt inom skincare och makeup. Är du en engagerad och snabblärd person som har en stor passion för mötet med kunden, är målinriktad och låter gärna din personlighet lysa igenom? Då ser vi fram emot att se din ansökan till den här tjänsten!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG:

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet. 

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig!

ROLLEN SOM SÄLJARE:

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. 

VI SÖKER DIG SOM:

 • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
 • Ärflexibelochansvarsfull
 • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup
 • Har glimten i ögat och massor av positiv energi
 • Älskar att ge kunderna det lilla extra
 • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål
 • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter
 • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande
 • ANSTÄLLNINGSFORM:  Tillsvidare, provanställning om 6 mån tillämpas

  OMFATTNING: Deltid ca 19 h/vecka

  TILLTRÄDE:  2 februari 2021

  SISTA ANSÖKNINGSDAG:  25 januari 2021

  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

  PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand .

  The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer.Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.

  ____________________________________________________________________________________________


  Om The Body Shop

  The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder.

  The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan.

  2020 utnämndes The Body Shop för andra året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

  ForeverAgainst Animal Testing

  The Body Shop och CrueltyFree Internationals djurrättskampanj ForeverAgainst Animal Testingblev världens största namnsinsamling med över 8,3 miljoner underskrifter för ett globalt förbud mot kosmetikatester på djur. 

  Namninsamlingen lämnades in till FN-organet Global Compact i oktober 2018 för att bidra till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid säkerställa ett globalt förbud som omfattar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser.

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Stockholm
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Deltidsjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Stockholm | Omvårdnad | Deltidsjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis