Inaktiv platsannons

Lagerarbetare/inköpare till varvet i Hunnebostrand i Stockholm

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Kvalifikationer

Språk

Meriterande
  • Engelska
  • Körkort

    Krav
  • B

  • Swede Ship Composite AB har en lång tradition av att bygga professionella båtar för krävande kunder över hela världen. Swede Ship koncernen bedriver varvsverksamhet med olika inriktning på tre platser i Sverige, Tjörn, Göteborg och Hunnebostrand.

    Swede Ship koncernen har ett djupt kunnande inom konstruktion, tillverkning och underhåll av båtar och kännetecknas av produkter som tillfredsställer mycket höga krav på tillförlitlighet, sjösäkerhet och livslängd.

    Vi erbjuder spännande utmaningar i ett av få kvarvarande svenska nybyggnadsvarv. Tack vare branschens mest krävande kunder och små produktionsserier, utvecklas vi ständigt för att ligga i framkant.

    Vi behöver nu en medarbetare till vårt varv i Hunnebostrand, och söker därför en;

    Lagerarbetare/inköpare

    Som lagerarbetare på Swede Ship Composite kommer du att arbeta med ett antal olika uppgifter, exempelvis: godslossning, leveransavstämning, registrering i vårt affärssystem Pyramid, plock och pack, samt förberedelser för utkörning av företagets produkter. Du ansvarar också för att placera och märka upp gods på ett för verksamheten optimalt sätt. Vi ser gärna också att du vidareutvecklar förvaring av material och driver egna mindre omflyttningar av förvaringsplatser, för att effektivisera flödet av gods och material på varvet. På anläggningen kommer det ingå truckkörning, men även att hämta och lämna gods med bil och släp. Inköpsdelen innefattar inköp av förbrukningsmaterial. I jobbet ingår även en del kundkontakter.

    Tjänsten passar dig som är prestigelös, gillar omväxlande arbetsuppgifter och att hjälpa till där det behövs. Tjänsten kräver att du är noggrann, strukturerad och arbetar på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, god kunskap om båtutrustning, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Goda språkkunskaper i engelska är meriterande.

    Krav

    Truckkort A+B

    B-körkort

    Grundläggande datorkunskap, samt kunskaper i Microsoft Excel och Word

    Meriterande

    Kran- och traverskort

    Arbetat i affärssystem (Pyramid)

    Publicerad den

    20-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Stockholm
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Heltidsjobb (förstajobb)
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Stockholm | Omvårdnad | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan