Inaktiv platsannons

Säljare i Stockholm

Om jobbet Vi söker nu dig som behärskar den sociala biten och är på jobbet för att göra nytta.Arbetsuppgift: Att arbeta som säljare på Viasales innebär att du ringer till kunder och erbjuder tjänster från väletablerade företag som Com Hem, Cmore, IP-Only & Göta Energi. Du förser kunden med en kvalitativ lösning och vi erbjuder enbart våra blivande kunder kampanjer som inte finns ute för allmänheten. Viasales arbetar inom olika försäljningsområden så som Fält, Event & Telemarketing men p.g.a den rådande situationen kring Covid-19 så fokuserar vi just nu enbart på telemarketing tillsvidare. Möjlighet till en varierad tjänst i framtiden kommer att finnas. Vi arbetar från vårt kontor beläget i Stockholm. Vi erbjuder: - Sveriges mes

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker nu dig som behärskar den sociala biten och är på jobbet för att göra nytta.Arbetsuppgift: Att arbeta som säljare på Viasales innebär att du ringer till kunder och erbjuder tjänster från väletablerade företag som Com Hem, Cmore, IP-Only & Göta Energi. Du förser kunden med en kvalitativ lösning och vi erbjuder enbart våra blivande kunder kampanjer som inte finns ute för allmänheten. Viasales arbetar inom olika försäljningsområden så som Fält, Event & Telemarketing men p.g.a den rådande situationen kring Covid-19 så fokuserar vi just nu enbart på telemarketing tillsvidare. Möjlighet till en varierad tjänst i framtiden kommer att finnas. Vi arbetar från vårt kontor beläget i Stockholm. Vi erbjuder: - Sveriges mest lovande provisioner- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag- Starka produkter & kampanjer som säljs bra per telefon- En heltidstjänst 09.45-19.00- Utbildning inom säljteknik & personlig utveckling.- Månadstävlingar i form utav bonusar, Apple produkter, och mycket mer. Vi söker dig som: - Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska- Motiveras av personlig utveckling och resultat- Målmedveten och tävlingsinriktad- Tidigare erfarenheter är meriterande- Serviceinriktad- Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo För en bättre inblick i Viasales: ... () Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor gällande tjänsten, kontakta följande: Om Viasales: Viasales grundades 2013 och består idag av 100 medarbetare. Viasales är en av Sveriges största återförsäljare och samarbetar idag med b.l.a Com Hem, IP-Only, Cmore. Viasales är ett växande bolag, ett perfekt alternativ för dig som har ambitioner i livet och vill ha möjligheten att utvecklas på din arbetsplats.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis