Inaktiv platsannons

Rizzo Group söker säljare till Accent i Kungsbacka

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Här får du arbeta med våra omtyckta egna varumärken Don Donna, Rizzo, Handskmakaren och A-TO-B samt en rad välkända externa varumärken. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk arbetsplats och din insats har stor betydelse. Ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Rizzo Group går en spännande framtidd till mötes! Vi är just nu inne i en förändringsresa mot ett nytt, utvecklat sortiment och koncept och behöver nu förstärka vårt härliga team på Accent i Kungsbacka med en säljare i världsklass! 

Vi söker dig som är över 18 år, du älskar försäljning, speciellt väskor, resväskor och accessoarer, och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med enkelhet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och ger alltid det lilla extra för att nå våra mål. 

Du är alltid ”on the move” och känner till de utmaningar och möjligheter resandet har för våra kunder. Vart gick din senaste resa? Oavsett om det är varje dag till jobbet eller till varmare breddgrader så är det i resandet du hittar inspiration för att på bästa sätt tillgodose vår kund ”People on the move”. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 19 tim/v och vid behov är det önskvärt att du kan arbeta fler timmar. Arbetstiden är både dag, kväll och helg och tillträde är omgående.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kungsbacka
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kungsbacka | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan