Inaktiv platsannons

B2B-säljare sökes till Malta! i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Är du en vass säljare med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning? Trivs du på varmare breddgrader och vill bosätta dig på Malta? Då är det dig vi söker!

Fortis grundades 2015 och har sedan dess vuxit till en outsourcingtjänst att räkna med. Fortis tillhandahåller tjänster som försäljning, mötesbokning, kundtjänst och andra administrativa tjänster. Vi söker nu en säljare till Fortis som kommer arbeta med varma leads. Din uppgift som säljare blir att stänga affärer med företag som vill ha hjälp med sin redovisning. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du är redo att börja arbeta redan nu. Anställningen inleds med 6 månaders prövotid som sedan blir tillsvidare. Som säljare placeras du på Malta, den första tiden bor du förslagsvis på hotell eller airbnb då du får möjlighet att bekanta dig med området. Sedan får du hjälp via mäklare att hitta eget boende. Som säljare på Fortis blir du en del av en organisation med korta beslutsvägar, där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Du välkomnas in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och positiv atmosfär på arbetsplatsen.

Fortis är mån om sina anställda och tillhandahåller regelbundet kompetenshöjande utbildningar och löpande coachning. Lönen består av en fast garantilön och en rörlig bonusdel.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Som person är du stresstålig och har starka kommunikationsegenskaper. Du arbetar målinriktat med fokus på att etablera goda kundrelationer. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Låter detta intressant? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Ansökningarna kommer att bearbetas löpande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan