Inaktiv platsannons

Säljare i Gothenburg

Om tjänsten

Din nästa utmaning?


Som säljare på Sneakers Corner ger du kunderna både en visuell estetisk upplevelse men framförallt en grym köpupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig kunskap om skorna, sneakerstrender, tips och idéer som levereras med ett leende på läpparna.

Tjänsten består även av exponering, kassahantering, lagerhantering och lite allmän ordning och reda i butiken.

Passar du ihop med oss?
En viktig utgångspunkt är att du älskar sneakers. Att du titulerar dig själv som en sneakersnörd är i det här sammanhanget enbart positivt. Vi tror också att du är en social och utåtriktad person med en stor dos positiv energi. Entusiasmen för sneakers smittar av sig till kunderna och det märks på resultatet.

Har tidigare erfarenhet som säljare, gärna inom detaljhandeln är det kanon. Erfarenhet av kassaarbete, butiksexponering och in- och utleveranser också? Ännu bättre! Är du dessutom flexibel och kan jobba kvällar såväl som helger? Nu börjar vi verkligen närma oss något!

Vad kan vi erbjuda dig?

 • Löpande utbildningar i produktkunskap, produktvård och skoproduktion.
 • Möjlighet att göra karriär, exempelvis som biträdande butikschef och vidare till butikschef eller till tjänster på vårt huvudkontor. Vi letar alltid efter talanger bland våra säljare!
 • Goda personalvillkor, avtalsmässig lön och spännande säljtävlingar.
 • Att bli delaktig i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt med massa trevliga kollegor där vi har kl på jobbet tillsammans.
 • Intresserad?
  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 14 tim/vecka med start 8/2. Provanställning tillämpas. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Gothenburg
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis