Inaktiv platsannons

Säljare med teknikintresse i Stockholm

Om tjänsten

Är du målinriktad med ett tekniskt intresse och letar efter en ny utmaning? Vår kund söker just nu två nya säljare, en utvecklande möjlighet för dig som vill arbeta med försäljning och kundbemötande.

Om tjänsten

Vår kund är i en utvecklingsfas och satsar nu på att växa ännu mer mot nya kundsegment. Det handlar om tekniska lösningar som förenklar vardagen ute i samhället. Du kommer att tillhöra ett säljteam om 5 personer där din roll som säljare innebär att följa upp och bearbeta leads inom både dessa nya kundsegment och befintliga områden. Dina arbetsdagar kommer att vara varierade där du majoriteten av din tid kommer att vara ute på kundbesök, ca 10 st per vecka, ofta tillsammans med installatör/elektriker, samt en dag per vecka med administration. Efter besök skapas offert till kund som också följs upp till avslut. Uppdraget är på obestämd tid och det finns möjlighet till anställning hos kund efter en tid.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi tror att du är resultatdriven person som motiveras av nya möten och utveckling. Du är kommunikativ och har en naturlig känsla för service och bemötande mot olika kunder och personligheter. Tjänsten kräver även tidigare erfarenhet inom sälj, gärna inom tekniska lösningar eller el samt goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt och körkort.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis