Inaktiv platsannons

Lagerarbetare till läkemedelsföretag i Mölnlycke i Gothenburg

Om tjänsten

Uniflex söker lagerpersonal med start omgående till vår kund i Mölnlycke. Förtaget arbetar inom läkemedelsbranschen är ledande inom sitt område.
Du kommer vara anställd av Uniflex men uthyrd till kunden på ett långsiktigt uppdrag.

Du kommer att få vara en del av ett härligt gäng som arbetar på lagret där dina främsta övergripande arbetsuppgifter kommer att vara orderplock, truckkörning och pack med primärt fokus på truckkörning med skjutstativs truck samt inleverans av gods där det gäller att ha huvudet på skaft. Arbetet ställer krav på att du är noggrann och har god förmåga att ta till dig nya instruktioner.

Krav för tjänsten:
– Truckkort A och B
– Prickfritt belastningsregister

Meriterande:
– Erfarenhet av lagerarbete
– Erfarenhet av truckkörning (primärt B1 & B3)
– ADR 1.3

Övrigt:
Arbetstid: 08:00-16:30 måndag-fredag.
Start: Omgående

Vi kommer begära ett utdrag från belastningsregister i samband med rekryteringen för denna tjänsten. Beställ gärna ditt belastningsregister i samband med att du skickar din ansökan https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/
Passar beskrivningen in på dig är du varmt välkommen med CV och personligt brev!

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
•Kollektivavtal
•Tjänstepension
•Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
•Försäkringar
•Marknadsmässig lön
•Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis