Inaktiv platsannons

Studenter sökes för extrajobb inom livsmedelsproduktion! i Luleå

Om tjänsten

Söker du ett långsiktigt extrajobb där du får arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor? Har du ett gediget teknikintresse och lätt för att förstå teknisk utrustning och automatiserade maskinlinjer? Då är det dig vi söker!

Vi samarbetar med Nyhléns Hugosons, ett norrländskt företag i ständig utveckling med fokus på att göra gott för Norrland. Nyhléns Hugosons är det norrländska alternativet för kött och chark. Bolaget startades 1975 och präglas av grundpelarna; Hög kvalitet i alla delar av produktionen och ett sunt miljötänk. Läs mer om företaget och tjänsten: .

Vi förstärker nu vår personalgrupp med fler medarbetare som vill arbeta extra inom produktionen. Arbetet inom produktion innebär tillverkning och paketering av charkuteriprodukter. Arbetsplatsen är belägen på Porsön i Luleå med gångavstånd till universitetet.

Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt extraarbete och som har tid och viljan att balansera både studier och arbete. För att passa väl in i arbetet söker vi dig som är flexibel för att hoppa in på pass med kort varsel och som kan tänka sig att arbeta 2-3 pass per vecka. Inför och under påskveckorna kommer det vara högtryck på produktionen och vi vill att du som söker jobbet nu har möjlighet att jobba hela eller större delarna av påsken.

Som anställd hos oss får du ett välavlönat extrajobb där du själv är med och bestämmer vilka dagar du vill arbeta för att bäst matcha det med dina studier. Med en arbetsplats nära belägen universitetet går det även att kombinera arbete med studietid före eller efter arbetat pass. Utöver detta kommer du tillhöra en härlig arbetsstyrka bestående av rutinerade och nya personer där gemenskap står högt i kurs.

I denna process blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Nyhléns Hugosons. Anställningen inleds med en hygienutbildning och 40 timmar introduktion för att sedan gå över till arbete efter behov.

Detta söker vi:

• För att du ska vara aktuell för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50% alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Studier/anställning ska styrkas med intyg.
• Kan jobba i snitt 2-3 pass i veckan.
• Du har en färdigställd gymnasial utbildning.
• Flertalet av maskinerna och de maskinlinjer du kommer att arbeta med är automatiserade, vilket ställer krav på att du har god teknisk kompetens, kan förstå och sätta dig in i denna typ av funktioner och kan utföra lättare felsökning.
• Arbetet kräver stor noggrannhet och ansvarstagande. Det är viktig att du är ordningsam, har ett högt driv och är självgående.
• Tjänsten innebär nära samarbete med övriga kollegor. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.
• Arbetet präglas av ett stort hygien- och säkerhetstänk. Det förekommer mycket kontakter internt med kollegor och externt med kunder. Det är därför ett krav att du kan läsa svenska föreskrifter/instruktioner och prata flytande svenska.

Det är meriterande:
• Om du har tidigare erfarenhet från produktion- och tillverkningsindustrin.
• Om du har erfarenhet från annan livsmedelsindustri.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag! I denna process genomför vi urval och intervjuer löpande. Tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Luleå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Luleå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis