Inaktiv platsannons

Distributionschaufför B-kort dag/kväll 75% i Stockholm

Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Distributionsförare - 1-2 års erfarenhet Språk Krav Svenska Körkort Krav B Maluko personal & logistik bemannar och rekryterar inom främst transport, restaurang och cateringbranschen. Vi söker nu flera distributionschaufförer för att med lätt lastbil, distribuera dagligvaror i Stor- Stockholmsområdet. Arbetstid dag/kväll ca 75% I arbetsbeskrivningen ingår förutom distribution även lastning av bil samt andra administrativa göromål som registrering av lastat gods, avräkning, hantering av avvikelser, fordonskontroll mm. Arbetet genomförs delvis självständigt och i samarbete med andra så det är av yttersta vikt att du är både självgående och har lätt att samarbeta.

Om tjänsten

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
 • Distributionsförare - 1-2 års erfarenhet
 • Språk

  Krav
 • Svenska
 • Körkort

  Krav
 • B

 • Maluko personal & logistik bemannar och rekryterar inom främst transport, restaurang och cateringbranschen.

  Vi söker nu flera distributionschaufförer för att med lätt lastbil, distribuera dagligvaror i Stor- Stockholmsområdet. Arbetstid dag/kväll ca 75%

  I arbetsbeskrivningen ingår förutom distribution även lastning av bil samt andra administrativa göromål som registrering av lastat gods, avräkning, hantering av avvikelser, fordonskontroll mm.

  Arbetet genomförs delvis självständigt och i samarbete med andra så det är av yttersta vikt att du är både självgående och har lätt att samarbeta. Det råder högt tempo och det förekommer ständigt tunga lyft så det är en fördel om du har god fysik.

  Under arbetspasset träffar du ständigt leveransmottagare och därför är det ett krav att du håller ett vårdat yttre och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Helst ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och haft körkort i minst två år. Vana av att köra stora fordon är meriterande.

  Vi ser medarbetarnas olikheter som en tillgång där människor av olika kön, ålder, etnisk bakgrund och livserfarenhet kompletterar varandra.

  #jobbjustnu

  Publicerad den

  18-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Stockholm
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Deltidsjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Stockholm | Omvårdnad | Deltidsjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis