Inaktiv platsannons

Distributionschaufför B-kort dag/kväll 75% i Stockholm

Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Distributionsförare - 1-2 års erfarenhet Språk Krav Svenska Körkort Krav B Maluko personal & logistik bemannar och rekryterar inom främst transport, restaurang och cateringbranschen. Vi söker nu flera distributionschaufförer för att med lätt lastbil, distribuera dagligvaror i Stor- Stockholmsområdet. Arbetstid dag/kväll ca 75% I arbetsbeskrivningen ingår förutom distribution även lastning av bil samt andra administrativa göromål som registrering av lastat gods, avräkning, hantering av avvikelser, fordonskontroll mm. Arbetet genomförs delvis självständigt och i samarbete med andra så det är av yttersta vikt att du är både självgående och har lätt att samarbeta.

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
  • Distributionsförare - 1-2 års erfarenhet
  • Språk

    Krav
  • Svenska
  • Körkort

    Krav
  • B

  • Maluko personal & logistik bemannar och rekryterar inom främst transport, restaurang och cateringbranschen.

    Vi söker nu flera distributionschaufförer för att med lätt lastbil, distribuera dagligvaror i Stor- Stockholmsområdet. Arbetstid dag/kväll ca 75%

    I arbetsbeskrivningen ingår förutom distribution även lastning av bil samt andra administrativa göromål som registrering av lastat gods, avräkning, hantering av avvikelser, fordonskontroll mm.

    Arbetet genomförs delvis självständigt och i samarbete med andra så det är av yttersta vikt att du är både självgående och har lätt att samarbeta. Det råder högt tempo och det förekommer ständigt tunga lyft så det är en fördel om du har god fysik.

    Under arbetspasset träffar du ständigt leveransmottagare och därför är det ett krav att du håller ett vårdat yttre och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Helst ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och haft körkort i minst två år. Vana av att köra stora fordon är meriterande.

    Vi ser medarbetarnas olikheter som en tillgång där människor av olika kön, ålder, etnisk bakgrund och livserfarenhet kompletterar varandra.

    #jobbjustnu

    Publicerad den

    20-03-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Stockholm
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Deltidsjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Stockholm | Omvårdnad | Deltidsjobb | Annan